Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Webshop blog

4+1 húsvéti dekorációs ötlet egyenesen a konyhából

4+1 húsvéti dekorációs ötlet egyenesen a konyhából

2021. 03. 30. 18:26:56

Még szinte el sem múlt a karácsonyt, máris itt van a húsvét, jön a tavasz és vele együtt a nyuszi sok-sok ajándékkal – ugye milyen gyorsan telik az idő?

Bár már csak kevés időnk van húsvétig, pár apró dekorációval még így is igazán ünnepi hangulatot teremthetünk otthonunkban, környezetünkben. A húsvétra legjellemzőbb motívumok, tojások és virágzó faágak, igazán könnyedén beszerezhető kellékek. Apró dekorációkat és kerámiafigurákat, nyuszit, csibét, katicát, virágokat ilyenkor szinte minden áruházban kapni. Már csak egy kis kreativitás, és a kész is a húsvéti hangulat!

6+1 kütyü, ami nem hiányozhat egyik konyhából sem

6+1 kütyü, ami nem hiányozhat egyik konyhából sem

2021. 03. 11. 16:36:28

Minden az alapoknál kezdődik: az első téglával, a műanyag fólia eltávolításával vagy éppen a „Mire van szükségem ahhoz, hogy ezt megcsinálhassam?” kérdés felvetésével.

Amikor kirepülsz a családi fészekből, először örülsz a végtelen szabadságnak, annak, hogy azt tehetsz, amit akarsz, se Anya, se Apa, se Tesó, aki megmondja mit és hogyan kéne csinálnod.

Aztán amikor először korogni kezd a gyomrod, és rájössz, hogy egy kiskanál, nem sok, de még annyi sincs a konyhában, akkor jössz rá: ide bizony sok minden fog még kelleni… Összeszedtünk 6+1 kütyüt, ami egy konyhából sem hiányozhat!

Nőnapi ajándék ötletek a KonyhaKütyü webáruháztól

Nőnapi ajándék ötletek a KonyhaKütyü webáruháztól

2021. 03. 02. 19:08:38

6+1 tökéletes nőnapi ajándékötlet – ezekkel biztosan nem lőhetsz mellé!

Tökéletes Valentin nap 3 lépésben

Tökéletes Valentin nap 3 lépésben

2021. 02. 14. 23:59:00 KonyhaKüytü webáruház

Hamarosan itt a Valentin-nap, így fiúk, férfiak, itt az ideje a tökéletes ajándék kiválasztásának, hogy szívetek hölgye is boldog legyen ezen a szerelemes napon.