Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tökéletes Valentin nap 3+1 hozzávalója

Hogy könnyebb legyen a keresgélés, a Konyha Kütyü csapata összegyűjtötte a legjobb ajándék tippeket a tökéletes naphoz. A siker garantált!

 

1.       lépés – A nap tökéletes nyitása

Szíved hölgye álmosan kikecmereg az ágyból, és semmi másra nem vágyik, mint az életető nedűre, a kávéra. Félálomban, már-már csukott szemekkel készítené is, de ekkor jössz TE, a nagybetűs Férfi, és átadod neki a tökéletesre főzött, kakaóval vagy fahéjjal szórt, lágyan krémes kávét.

Hogy még a tökéletesnél is tökéletesebb legyen a nap indulása, a kávét a legújabb páros bögrétekből igyátok meg, hogy érezze, számodra is legalább olyan fontos a szerelmetek, mint neki. De a cél a teljes elkápráztatás! Húzd elő a titkos fegyvered, a kávé díszítő sablonokat, és kakaóval vagy fahéjjal rajzolj a kávé krémjére egy rózsát, üzend meg vele, hogy szereted vagy közvetítse szerelmes csókodat.

2.       lépés – A reggeli, mely majdnem olyan édes, mint a veled szemben ülő hölgy

Itt még nem állsz meg, átöleled szerelmesen, finoman odavezeted az asztalhoz, illedelmesen hellyel kínálod és felfeded a reggelit: csokifondü finom banánnal vagy a kedvenc gyümölcsével.

Íme a tökéletes csokifondü hozzávalói:

-          egy csipet szeretet

-          Kedvesed imádott csokoládéja darabokra tördelve

-          felforralt tej és tejszín

-          egy kis hideg vaj darabokra vágva

Elkészítés: A csokoládét tördeld kis darabokra (ha csak kockákra töröd, az is jó). A tejet és a tejszínt forrald fel, majd tedd bele a csokit és a darabokra vágott hideg vajat. Kis lángon melegítsd tovább, kevergesd, míg krém állagú nem lesz.  

Ezután már csak annyi dolgod van, hogy ne hagyd kihűlni. Ebben segítségedre lehet egy apró mécses, ami tökéletesen beleillik a Konyha Kütyü weboldalán vásárolt fondü készítő szettek aljába.

3.       lépés – Az ajándék

Mintha korábban említette volna, hogy szeretne egy tartós és mutatós vágódeszkát. Rémlik, ugye? Nem? Nem baj, a Konyha Kütyü elhozta neked a tökéletes ajándékot, aminek egy igazi konyhatündér bármikor örül. Főleg, ha tőled van és mindig eszébe juttatja, mennyire szereted őt. Lepd meg őt ezzel az egyedi vágódeszkával, hogy Te és ez a csodás nap mindig eszébe jusson, ha ételt készít 

4.       lépés – A nap tökéletes zárása

Hosszú volt a nap, igazán kitettél magadért: kávé, fondü, ajándék. De még nincs vége! Most jön a te időd, hogy megmutasd: tudsz te még ennél is tökéletesebb lenn.

Egy forró fürdő, lágy vörösbor. De nem akárhogy! Lepd meg a Kedvesedet egy újabb ajándékkal, amely azt hirdeti, te mennyire szereted: egy páros boros bohárral.

Ha pedig szeretitek a bort, lepd meg magatokat egy igazán különleges boros polccal, hogy legyen hol tárolni kedvenc italotokat.

Uraim, most már jöhet az entyem-pentyem!